Finne roen i en hektisk hverdag

SAMSUNG CSC

Dette blir mitt lille bidrag i anledning Verdensdagen for psykisk helse 2014, som fant sted 10. oktober. Fokus i år var stress. Et kjempeviktig tema, som er så utrolig utbredt, og som kan ødelegge helsen.

Vi behøver å senke kravene til oss selv, og hjelpe oss selv med å senke skuldrene og puste dypt. Fylle på med positive ting, som gir glede – og prøve å finne en god balanse mellom alle aktivitetene i hverdagen. Litt stress er bra, men når det blir for mye – det er da det kan bli veldig skadelig. Det er viktig å ta signalene kroppen sender ut på alvor, for i det store og hele er det lite som er verdt å ødelegge helsen sin for. Å da vite hva som hjelper en for å stresse ned, gjør at man står bedre rustet i en hektisk hverdag 🙂 Mye kan man klare selv, men noen ganger kan det være nødvendig med profesjonell hjelp.

Jeg syns det er flott med en hel dag dedikert til psykisk helse, det bidrar til åpenhet og setter fokus på problemstillinger som det tross alt er mange som møter på i løpet av livet.

Linker til en artikkel (om hverdagsstresset og hva det gjør med deg) på nrk.no.

God lørdag, pust dypt og ro ned der du kan. Finn gleden og roen i de små lukene mellom aktiviteter, og planlegg inn pustepauser der du vet du har mulighet til å hente deg inn.

Reklamer

2 kommentarer om “Finne roen i en hektisk hverdag

    1. Helt enig – veldig bra med fokus på stress. Det er krevende å ta pauser og senke skuldrene, men det er mer krevende å komme tilbake etter å ha møtt veggen.

      Takk for hyggelig tilbakemelding 🙂 Nyt sola 😉

      Likt av 1 person

Vil du kommentere?

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s